U bent hier : ANBI-regels vanaf 2014

ANBI-regels vanaf 2014

In verband met de verplichte nieuwe ANBI-regels vanaf 1 januari 2014 hierbij de volgende informatie:

Stichting Samenwerkende Dierenclubs, Administratie: Westduinweg 97, 2583 ED Den Haag. Wij vangen geen dieren op van particulieren en zijn alleen OPEN OP AFSPRAAK. Telefoon 070-352259

Fiscaal nummer: 8507.18.594

Bestuur: M. Dekker (Voorzitter), L. Schröder  (Secretaris), A.J. Spaans  (Penningmeester)

Het beloningsbeleid: niemand krijgt een vergoeding, het Bestuur niet en de vrijwilligers evenmin. Wel betalen wij de eventueel gemaakte kosten zoals benzine, voer voor gevonden dieren en telefoonkosten, die men maakt voor onze stichting. Alle vrijwilligers doen dit werk naast hun (fulltime) baan. Als er geld tekort is in de stichting, dan leggen we zelf het verschil bij, indien nodig.

Het beleidsplan, de doelstelling en de uitgeoefende activiteiten: wij houden ons al jaren bezig met fondsenwerven voor diverse kleinschalige stichtingen en tot nu toe met prima resultaten. We hebben inmiddels een vaste kern van goede stichtingen rondom ons verzameld, die graag bereid zijn een handje extra uit te steken voor 'hun' dieren, zowel in Nederland als daarbuiten: Spanje, Italië, Kroatië, Bosnië, Polen. Deze stichtingen snappen het enorme belang van samenwerken, want daarmee behaal je de beste resultaten. We bieden elkaar onderling veel hulp, al is het maar met tips, voer doneren aan elkaar of een dier overnemen, waarmee een andere stichting omhoog zit. Leuk samenwerken = ons motto. Omdat wij fondsen werven, storten wij dit geld altijd door naar andere stichtingen. Ook betalen wij bijvoorbeeld dierenartsnota's van andere stichtingen indien de nood hoog is.

Dankzij enkele anonieme sponsors kunnen wij regelmatig speciale akties houden (de zogenaamde 50% akties), die wij ook aan andere kleinschalige stichtingen mogen aanbieden. De donaties worden dan door de donateurs naar de desbetreffende  stichtingen gestort (niet naar onze bankrekening) en bij het kopje FINANCIËLE GEGEVENS op deze site kunt u zien dat we tot op heden met een vaste ploeg deelnemende stichtingen al heel wat euro's hebben opgehaald.

Financiële verantwoording Stichting Samenwerkende Dierenclubs:

Januari tot en met 10 april 2020:

Donaties: 1197 euro

Bankkosten: 55 euro

Dierenartsrekeningen voer: 1140 euro

Januari tot en met 31 december 2019:

Donaties: 5.200 euro en uitbetaald aan andere stichtingen:

Dierenarts: 3.699 euro

Voer:  1.401 euro

Bankkosten: 80 euro

Januari tot en met 31 december  2018:

Donaties: 7.343 euro en uitbetaald aan andere stichtingen:

Bankkosten: 135 euro

Schutting hondenweide: 2.920 euro

Dierenartskosten: 3.065 euro

Diverse onkosten: 1.223 euro

 

 

Help ons mee !

Hartelijk dank voor je hulp en steun!

Contact Informatie
 
Samenwerkende-dierenclubs.nl
Den Haag
Email: Diana Spaans

Of Tel: 070-352 22 59